Klacht: geluid van tv rtl 4

op 21 juni 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik erger me enorm over het geluid, dat uitgezonden wordt. Het is een niet aan te horen, vreselijk blikkerig,minimalistisch klotegeluidje, vooral bij spraak. zoals mijn first Sony transistorradiootje uit de jaren 60. Andere zenders hebben dit probleem veel minder. De Engelstalige helemaal niet. De harde medeklinker K valt bijzonder negatief op. De welbekende GGGGG\’s, waar het buitenland over valt, zijn net zo erg en veel te schraperig. Ondanks, dat ik mijn TV heb aangesloten op mijn home-cinema-set, is het probleem, met alle instellingsmogelijkheden, niet te verhelpen. Doe er wat aan !

Gewenste Oplossing:

Nu kijk ik geen RTL 4 meer. Het is de favoriete zender van mijn echtgenote. Dus verdwijn ik naar boven, achter mijn
pc. Ergernis genoeg, ruzie wil ik ook niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door schijtziek