Klacht: Geluid van de reclame

op 13 juni 2016 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit regelmatig met mijn kinderen in de morgen telekids te kijken en dus ook de reclames die er tussen de programma’s door komen. Nu gebeurd het dagelijks dat mijn dochter huilend op de bank zit vanwege het volume van bepaalde reclames. Mijn dochter heeft zeer gevoelige oren waardoor ik de tv niet te hard zet, en nu komt er dagelijks een reclame van de nieuwe show van Brandweerman Sam. Mijn dochter schreeuwt het dan uit vanwege het verhoogde volume van de reclame. Ik kan de tv zachter zetten, maar dan horen ze de programma’s niet meer. Deze reclame springt qua volum echt boven de rest uit en komt schreeuwerig over.

Gewenste Oplossing:

Als het volume van alle reclames gelijk blijft aan het volume van de programma's dan hoef ik het volume de reclame niet meer op stil te zetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gwen Kleermans