Klacht: geld per abuis verkeers overgemaakt

op 23 maart 2013 over Radiostations in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 6 -3 heb ik per abuis 400 euro overgemaakt naar rek 538 van radio 538 , mijn rek nr begint ook met 538. Radio 538 stort dit bedrag niet terug omdat ze niet kunnen inloggen zeggen ze. ing heeft nu al 2 keer een bericht naar ze gestuurd om het bedrag terug te storten. Maar ze reageren nergens op. Ben ik nu dan zomaar die 400 euro kwijt , dit zal toch niet .

Gewenste Oplossing:

ik wil mijn zuurverdiende geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Radiostations

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Radiostations nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vd poel