Klacht: Geld niet terug

op 03 februari 2014 over Free Record Shop in de categorie CD- en DVD winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht op 26/12/2013 een oplader voor de wii, Speedlink Vield Inductielader Wit Wii. Een paar dagen later werd hun site offline gehaald (België). Ik ging het weekend daarop naar de winkel van frs belgië en daar werd mij verteld dat deze bestellingen na 25/12/2013 binnen de dertig dagen gingen worden terugbetaald. Dit is tot op heden (3/02/2014) nog steeds niet gebeurd. Mijn geduld raakt stilletjes aan op!

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling bestelde goederen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Free Record Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Free Record Shop nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht FantasyGamer

4 jaren geleden - Ondertussen heb ik mijn geld een paar dagen geleden ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door FantasyGamer