Klacht: Geld kwijt

op 19 september 2017 over Nederlandse Sauna Cadeaubon in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde afgelopen zondag mijn sauna cadeaubon inwisselen, maar deze bleek verlopen. Ik kon een mail sturen en wellicht in aanmerking komen voor een coulance regeling, echter dit geldt niet voor mijn bon want deze is al meer dan 3 maanden verlopen. Gevolg…..geld weg! Ik had op de site kunnen kijken tot wanneer mijn bon geldig was kreeg ik als antwoord in de mail. Dat doet niemand, sterker nog ik had niet eens gezien dat er op de bon stond dat hij maar een jaar geldig was. Er is voor betaald dus hoezo maar een jaar geldig? Op deze manier makkelijk geld verdienen voor dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe bon krijg of het geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jolandabrandt