Klacht: Geld afschrijven zonder toestemming.

Giorgi op 03 maart 2021 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi ik ben 4 dagen geleden lid geworden van Badoo en heb Badoo premium gekocht van een week en dat kost mij 5euro. Na 3 dagen was ik niet tevreden heb alles stop gezet en automatisch incasso ook. Volgende dag zie ik 2x 39.99 euro afgeschreven door Badoo zonder dat ik iets kocht of geabonneerd was. Dit is een diefstal en niets anders. Ik wil mijn geld terug heb vragen gesteld en verschillende brief toe gestuurd maar geen aantwoord. Ik wil dat geld terug en uitleg van dat vieze actie van hun dat ze geld stellen van mensen zonder te abonnement of nog lied zijn.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg van Badoo die afgeschreven heeft zonder abonnement te zijn of iets kopen.
Bedrag van 79.98 euro dat is wat ik wil mijn geld terug aub.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Giorgi