Klacht: geld afgeschreven zonder toestemming

op 15 juni 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij telefonische benadering over dit product is toegezegd dat een e-mail verzonden zou worden om een en ander te bevestigen. Deze e-mail heb ik nooit gehad. Toch is op 2 juni 2016 een bedrag afgeschreven van 49,95 euro. Ik ga hiermee niet akkoord en verzoek U dan ook dit bedrag terug te storten op mijn rekening.
(kenmerk: d20160525-5250459314-)omschrijving Sweet 5 Het mag duidelijk zijn dat hiermede ook de door U onrechtmatig verkregen machtiging is ingetrokken. Daarnaast wens ik niet meer telefonisch te worden benaderd. Ik snap ook niet hoe dit mogelijk is ondanks inschrijving bij “bel me niet register”.

Bedrag terugstorten en niet meer benaderen voor deze of andere producten

Met vriendelijke groet,
Marika van Dijk
Basilicumveld 26
3124 CA Schiedam

06 36217778

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat deze automatische incasso stopgezet wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marikavandijk