Klacht: Geen teruggave betaling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb producten van hun ontvangen maar deze waren vies en incompleet. Heb het 3 dagen later teruggestuurd en wacht helaas nog op mijn centjes. Het gaat om een bestelling van 16-10-2017 met factuurnummer 5739 van een bedrag van 235,00 euro inclusief BTW.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het bedrag wordt teruggestort. 235,00 euro inclusief BTW

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Computeroutlet.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Computeroutlet.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bart Zuidhoek