Klacht: Geen terugbetaling van onze reis

op 11 januari 2014 over Stichting ggto in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hadden een vakantie geboekt via fantasie reizen,deze zijn plots met de noorderzon verdwenen,ik had geboekt op 06/03,op 14/03 toen ik mijn betaling heb uitgevoerd ben ik gaan kijken ,fantasie reizen waren aangesloten bij stichting ggto.nu stuurt ggto een mail naar ons dat ze ons niet vergoeden omdat ze pas op 14/03 aangesloten waren bij hun,mijn betaling werd pas op 14/03 uitgevoerd , in de aangeslote periode dus,ze zeggen dat de bookingsdatum telt!!! Dit is zeer onterecht,ik ben 3600€ kwijt en ik kon met mijn kindjes niet op vakantie.ik hoop op een eerlijk antwoord,alvast heel erg bedankt Katrien

Gewenste Oplossing:

Met elke vergoeding zijn wij tevreden,wij hebben nu niks gehad

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stichting ggto

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stichting ggto nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Katrien six