Klacht: Geen Service

Mirosoeee op 09 september 2021 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een klacht indienen over KFC vestiging de Kuip
Ik kom hier al jaren af en toe door de drive en vind dat er totaal geen service is soms moet ik 25 minuten wachten op me eten alles gaat super traag terwijl er maar 2 auto’s in de rij staan de personeel spreekt heel gebrekkig Nederlands of ze zijn aan het lachen door de intercom niet alleen ik maar meerdere mensen hebben vaak last hiervan er stappen zelfs mensen uit hun auto om naar voren te lopen en te vragen wat er allemaal aan de hand is

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe manager die het allemaal goed gaat regelen daar want ik heb in mijn leven nooit zoiets meegemaakt bij een drive in

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirosoeee