Klacht: Geen restitutie abonnementsgeld van hun

op 27 mei 2016 over FNV in de categorie Vakbonden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al vanaf Januari 2016 restitutie te krijgen voor het teveel ontvangen abonnementsgeld aan het FNV. Iedere keer beloven ze mij om over te gaan tot betalen, maar nog altijd is er niks gebeurt. De reden voor deze restitutie naar mij toe is dat ik vanaf Juni 2015 niet meer werkzaam ben, waardoor mijn abonnement verlaagd zou moeten worden. Dit is niet gedaan. Tevens heb ik in December 2015 een dubbele betaling gedaan, waardoor zij ook nog eens een dubbele maand aan abonnementskosten van mij hebben ontvangen. Ze beweren nu dat het bedrag inmiddels is overgemaakt naar mijn rekening, maar waar ik ook kijk of zoek ik kan nergens in mijn bankafschriften het bedrag vinden. Ook zijn ze niet duidelijk in wat het terug te ontvangen bedrag is. Ik wordt er wanhopig van.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn geld...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar FNV over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door FNV in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat FNV een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

FNV

Heeft op 27 juli 2016 om 13:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door T.N.Siemensma