Klacht: Geen reactie over bon

op 13 juli 2017 over Event-Store.nl in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde mijn tegoed bon verzilveren die ik voor mijn verjaardag heb gekregen maar heb geen reactie gekregen. Ik had ook voor mij persoonlijk een belangrijke datum uitgekozen maar daar krijg ik geen relatie op terwijl hun beloven alle mails te beantwoorden. Ik ben bang dat mijn tegoed bon dalijk is verjaard maar als hun geen reatie geven is dat miet mijn schuld. Zo ga je gewoon niet met met klanten om. Wij zitten hier thuis de hele tijd te stressen terwijl de intensie juist is om te genieten van zoiets.

Gewenste Oplossing:

Als hun gewoon eens een keer reageren dan ben ik al blij !!! Ze hebben ook geen reactie gegeven op een persoonlijk belangrijke datum voor mij en ik heb hun daarover ook al een mail gestuurd dus een compensatie is wel op zijn plaats ben ik van mening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Event-Store.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Event-Store.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eddy Feijen