Klacht: Geen reactie op vragen

op 09 juni 2016 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben werkzaam via een proefplaatsing. Ik werk 40+ uren per week en krijg blijkbaar maar 26 uren betaald door het uwv. Ik heb altijd 40 uur gewerkt. Waarom ik nu ineens 26 uur ww krijg weet ik niet. Ik krijg geen reactie. Ze zeggen dat ik moet investeren in mijn toekomst. Zij zullen wel lachen ja.

Gewenste Oplossing:

Als ik een correctie krijg en met terug werkende kracht. 10 weken helemaal geen werk gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Reactie van de melder van de klacht dolfijn72

1 jaar geleden - Net nadat ik mijn bericht had geplaatst heb ik een reactie gehad. Ik heb dus wel een uitkering van 40 uur per week. Waar die meneer die informatie vandaan heeft weet ik niet, maar die zouden ze beter als tuinman of zo laten werken. Mijn klacht is gelukkig uiteindelijk beantwoord.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dolfijn72