Klacht: Geen ontvangst van sommige mails

op 04 oktober 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ontvang soms pas na een bv. 8e reactie op een groepsmail de orginele mail en de desbetreffende reacties…. Dit zorgt regelmatig voor lastige situaties… bijv. Ik krijg pas 2 dagen voor een feestje via mijn hotmail te vernemen dat mijn zoontje uitgenodigd is terwijl de originele email al een week eerder verzonden was (mijn naam staat thans tussen de lijst en ik ontvang de mail ook niet in mijn spam)

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik terug alle mails ontvang...

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ingevandersmissen