Klacht: Geen ondertiteling

Keeswillemsen op 13 april 2018 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vond zeer teleurgesteld en heel af en toe geen ondertiteling bij hart van Nederland. Daar baal ik van dan horende mensen weten eerder wat allemaal gebeurd en wij niet pfff. Wat moet wij doen. Moet ik soms elke keer tolk aanvragen voordat tolk naast tv staan. Dat kan niet. Liever trouwe ondertiteling. Deze programma is enige probleem en te rest Nederlandse programma wel ondertiteling Zoals RTL 4 en andere wel behalve SBS6 niet. Wat moet deze programma

Gewenste Oplossing:

Als maar altijd ondertiteling dan zijn we wel zeer tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door