Klacht: Geen of incorrecte dovenondertiteling

op 31 augustus 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zijn veel programma’s die niet worden ondertiteld voor doven en slechthorenden. En als het wel ondertiteld wordt dan is dit onvolledig en loopt de tekst niet gelijk met de gesproken taal. Hier heb ik meerdere klachten over ingediend bij de publieke service van RTL maar ik wordt afgewimpeld met antwoorden die niet kloppen; de avondprogramma’s worden ondertiteld (is niet waar, er is bijna niks wat ondertiteld wordt), het is zomervakantie en het zijn herhalingen (mogen doven geen herhalingen bekijken?). Ik vind het een schande dat deze service niet aangeboden wordt en dat ik afgewimpeld wordt met leugens.

Gewenste Oplossing:

Alle programma's moeten dovenondertiteling hebben en dit moet volledig zijn en gelijk lopen met de gesproken taal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RikaVeerman