Klacht: Geen melk Shake

Shay2013 op 23 februari 2021 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb helemaal van de ander kant van de stad gereden om bij Kfc Osdorp aker , milkshake te halen , zijn we daar eindelijk met me familie , nog bijna 14min in de rij gestaan, zijn we aan de beurt wat hoor ik aan de microfoon de melk producten zijn er niet want is kapot , jongens kan niet hoe kan op zo een mooie dag milkshake apparaat kapot zijn echt minder , dit kan gewoon niet jongens echt teleurstelling

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shay2013