Klacht: Geen meewerking, bellen nooit terug

op 17 januari 2014 over Credam in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word zonder enig contact afgesloten van mijn tv – internet en telefoon aansluiting(Fiber). Weigert mij een overzicht te geven met de tot nu toe gemaakte betalingen. Ik heb drie keer gebeld om te informeren hoe ik er voor sta en ik werd niet één keer terug gebeld.

Deze week heb ik, zonder te weten wat ik ze nog verschuldigd ben (want ze geven geen overzichten en/of rekeningen) €175,- overgemaakt. Zelfs als ik er vrij wel zeker van ben dat ik alle overige kosten al betaald had (dit kan ik natuurlijk niet 100% zeker weten als ze me in 1,5 week niet terug bellen)

Vandaag heb ik weer gebeld en kreeg ik te horen dat ze niet weten of ze tijd voor mij hebben (want ik heb nog niet lang genoeg gewacht)

Gewenste Oplossing:

Gelijk aangesloten worden met mijn verbindingen en onmiddellijk een overzicht ontvangen van mijn gemaakte betalingen en wat ik volgens hen nog moet betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Credam

Alle klachten die gemeld zijn door pippaboss1