Klacht: Geen levering, wel betaald.

op 15 mei 2020 over Tuincentrum.nl in de categorie Tuincentra

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 april een bestelling geplaatst, nu meer dan een maand later nog niets ontvangen. Ik ben op geen enkele manier op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik heb zelf moeten mailen waar mijn bestelling bleef. Afgelopen week kwam het verhaal dat mijn bestelling nog voor het weekend geleverd zou worden, nou niet dus. Zeer onprofessioneel. Er worden onwaarheden verteld om de klant zoet te jouden. Ik wil mijn geld terug!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug gekregen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tuincentrum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tuincentrum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cdekkers1