Klacht: GEEN LEVERING, GEEN COMMUNICATIE, WIL GELD TERUG

op 23 december 2017 over MAC Cosmetics in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden op black friday, een bestelling gedaan, dat binnen de 4d geleverd zou worden.
Met alle begrip voor de drukte, zijn we een maand verder, en niets ontvangen. Ik zie ook dat ik niet de enige ben met een klacht, en hoop dat er echt iets gedaan zal worden hieraan. Aan MAC zelf heb je immers niets,ze nemen niet op als je belt, ze antwoorden niet op je emails. DIt is puur weg een wanprestatie en bedrieglijk gedrag t.a.v. consumenten.

Gewenste Oplossing:

Ze hebben o.b.v. europees recht, 30d om te leveren, en daarom wil ik mijn contract verbreken , en eis ik mijn geld terug, net als voor alle andere personen die zelfs misschien geen mogelijkheid hebben om een klacht in te dienen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MAC Cosmetics

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MAC Cosmetics nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LxW