Klacht: geen levering

op 04 oktober 2016 over PrachtigKado.nl in de categorie Internetshops - Cadeau's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 13-09-2016 een badjas besteld met ordernr 167268 nog sreeds niet ontvangen ik heb op 23-09-2016 een anderebadjas besteld met ordernr 167713 die heb ik wel maar die andere niet en steeds als ik erom vraag wordt ik verwezen naar de badjas die ik al heb maar dat is een andere met andere naam ik wordt het zo zat ik wil de badjas die ik nog niet heb met ordernre 167268 ik heb ze beide betaald via ideal ik wacht al bijna een maand

Gewenste Oplossing:

ik wil de badjas maat m met de naam KELLY en ordernr 167268 voor zaterdag hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PrachtigKado.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PrachtigKado.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door flamingred