Klacht: Geen kontakt

op 15 oktober 2016 over Boxxpot in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb sinds 3maanden boxxpot. Ging goed in het begin, maar nu sinds een paar weken, geen kontakt met kodi. Mijn internet werkt prima. Warom geen kontakt. Ik klik op kodi maar geen resultaat. Is er een garantie op de box. Anders wil ik gewoon een ander, want dit werkt niet.

Gewenste Oplossing:

Nou, dat ik e.v.t een andere krijg. Het koste wel 129euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Boxxpot

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Boxxpot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.Sluijmers