Klacht: geen klacht

op 12 augustus 2016 over Net 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eingelijk heb ik geen klacht maar meer een vraag,,,,momenteel genieten we ontzettend van north and south echt super om dat weer eens te zien,,nu is mijn vraag zouden jullie nog zo,n topserie kunnen uitzenden het gaat hierom de Doornvogels thornbirds lijkt ons super om ook dat weer een te zien,,,,,verder alles top geen klachten dus,,,,hopelijk kunt u aan onze wens voldoen met vr gr h.bron

Gewenste Oplossing:

als die serie er ook weer eens op komt dus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Net 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Net 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door abbiejinke