Klacht: Geen geld terug maar toch annuleringsverzekering

op 28 juni 2021 over Chubb in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een ticket geboekt met Transavia naar Spanje en een annuleringsverzekering gemaakt wat alleen inhoudt dat er kan worden geannuleerd wanner er met corona te maken is. Wat niet stond wanneer ik de verzekering afsloot met ze. En aan de telefoon een arrogant antwoord gekregen en dan het niet hun probleem is en ik de verzekering had kunnen annuleren in een bepaalde tijd.

Gewenste Oplossing:

Geld terug voor me reis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Chubb

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Chubb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Andra Ionescu