Klacht: geen geld terug krijgen

op 28 juni 2021 over Trouwen-Online-Shop in de categorie Bruids- en avondkleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan en betaald om binnen 1 dag geleverd te krijgen, is helemaal fot gegaan ze konden niet leveren en hebben beloofd mijn geld terug te storten, helaas tot op heden nog geen geld terug gehad en krijg nu ook geen reactie meer op mijn mail

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug heb gekregen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trouwen-Online-Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trouwen-Online-Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Martineleo