Klacht: Geen betalingsregeling

op 28 september 2017 over Snijder Incasso Bureau in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb contact op genomen met de mensen van “snijder”. Ze zeiden echter dat ik geen betalingsregeling kan treffen en het bedrag binnen 3dagen over te maken. Dit kan niet lukken aangezien ik alleen een studiefinanciering heb.

Gewenste Oplossing:

Als er een betalingsregeling komt of als mijn incasso een tijdje op stil kan worden gezet tot ik mijn opleiding heb afgerond.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Snijder Incasso Bureau over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Snijder Incasso Bureau in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Snijder Incasso Bureau een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Snijder Incasso Bureau

Heeft op 02 oktober 2017 om 15:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wij hebben inmiddels een schriftelijke reactie gegeven op deze klacht. Daarmee is de klacht behandeld en opgelost. Helaas kunnen wij ons in verband met de privacy redenen niet in het openbaar uitlaten over de specifieke inhoud van de klacht evenals over de concrete oplossing die wij aan de betrokkene hebben geboden.

Alle klachten die gemeld zijn door M.klootwijk