Klacht: Geen antwoord

op 27 februari 2017 over Zon Webwinkels in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bh besteld bij Ahh Bra snelle bezorging tot zover geen probleem maar de maat was niet goed dus ik heb een mail gestuurd wel 6x kreeg steeds een nietszeggend antwoord dat ik een pdf moest openen via adobe reader ok gedaan maar heb nog steeds geen antwoord of ik het kan ruilen er is geen telefoonnr. te vinden nu willen ze nog een nr. wat in de mailbox zou staan helaas niet te vinden.

Heb je vragen kun je een mail sturen naar zon webwinkels ook geen antwoord nu loop ik dus tegen een muur.Dit zijn oplichters volgens mij omdat men nergens te bereiken is!!

Gewenste Oplossing:

Het enige wat ik vraag is een antwoord kan ik omruilen of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Zon Webwinkels over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door gamdaselaar@kpnmai.nl