Klacht: gebruik mobiele telefoon in auto

op 08 mei 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit “op de vlucht” te kijken en zie dat de mdwsteeds met hun telefoon in de hand achter het stuur zitten. Persoonlijk vindt ikdat niet kunnen en hoop ik dat justitie meekijkt en passende maatregelen neemt. Schandalig dat ze dat inzo’nprogramma doen. Staan zij boven de wet? Ze weten het leuk te vertellen maar zelf houden ze zich niet aande wet. Beetje jammer.

Gewenste Oplossing:

Als ze aangepakt worden door justitie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door specialized