Klacht: Gebroken Melba Buitoni Toast

op 20 september 2016 over Melba Toast in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik Toast koop om ze lekker met verschillende soorten salade,vis ,kaas, en paté te bedekken dan maak ik het pak open en daar zit meer stukken in als hele toast en dan het tweede pak daar kon ik 6 hele toast eruit halen. Dan sta je wel voor schut als ik het op tafel neer zet. Ik vind het geen reclame voor Melba toast. Ik ben niet alleen met deze klachten.

Gewenste Oplossing:

Als de toast heel zijn en ik ben benieuwd of ik een reactie krijg dan ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Melba Toast

Reactie van de melder van de klacht jvolk@kpnmail.nl

1 jaar geleden - krijg een bericht van melba toast

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Melba Toast nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jvolk@kpnmail.nl