Klacht: Geboekt en krijg mail dat de taxi niet door gaat

Dusty 013 op 01 mei 2017 over Tinker Travel in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden geboekt voor een taxi na schiphol een retour. Zelfs nog persoonlijk contact met ze gehad. Nu een mail dat het niet doorgaat. Wel betaald 80 euro. Ze zijn niet te bereiken. Ze hebben financiele problemen kom ik nu achter. Geen surciance van betaling aan gevraagd en ook geen faillissement. Dit wisten ze dus een maand geleden ook.maar helaas mijn geld is weg en ik wil dit terug.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tinker Travel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tinker Travel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door