Klacht: Geblokkeerde afzenders waarvan nogsteeds mail binnenkomt

op 03 oktober 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via opties -> ongewenste e-mail -> geblokkeerde afzenders heb ik een persoon geblokkeerd, maar vervolgens krijg ik nogsteeds emails binnen. Zeer hinderlijk. Bij bedrijf-emailadressen en reclames gaat het wel goed maar als ik een persoon probeer te blokkeren niet. Ik heb dit gisteren gedaan en nogsteeds ontvang ik emails van deze persoon.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de persoon daadwerkelijk geblokt is, en ik dus geen mails meer kan ontvangen van de persoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Celia Amanupunnjo