Klacht: geachte mevrouw/mijnheer

op 26 december 2012 over Eredivisie live in de categorie Tv- en Radio programma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin september heb ik een abonnement afgesloten waarbij ik een bal zou krijgen. Was bestemd voor kleinzoon. Geen bal gekregen, correspondeer al vanaf oktober en telkens geen antwoord. Of ze vragen nogmaals wat klacht is. vervelend als kleinzoon vraagt waar de beloofde bal blijft.
Nadat ik nogmaals alle correspondentie had opgestuurd nadat ze weer eens vroegen wat klacht was heb ik helemaal niets meer gehoord.

Gewenste Oplossing:

Of wel wat heel redelijk is de beloofde bal. Of...gewoon zeggen dat het een lokkertje was en ze geen bal geven. Vervelend maar weet dan wel waar ik aan toe ben

Alle klachten die gemeld zijn door vriesdej