Klacht: Gasten bij Jinek

wielanda op 02 maart 2021 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geen mensen meer van de zorg werkvloer bij praatprogramma’s. Ik zit ’s avonds vaak naar diverse praatprogramma’s te kijken, maar wel met al lang hoe meer tegenzin. Er zitten elke avond te veel wijsneuzen aan al die tafels, waaronder die van Jinek, die schijnbaar betere oplossingen hebben over de corona. Ik stoor me mateloos dat er nooit meer iemand bij zit uit de zorg die allemaal die mensen moeten verzorgen die zich niet aan de regels houden van de mensen die er wel iets van af weten.

Gewenste Oplossing:

Als mensen respect hebben voor de werkers in alle takken van de zorg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wielanda