Klacht: Frost al weken voortijdig afgebroken

op 12 oktober 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn hoogbejaarde ouders kijken al 25 jaar Frost. Eerlijk is eerlijk, ik snap dat ook niet. Maar goed, het is een welkome afwisseling voor de dagelijkse geraniums. Al meerdere keren ergerde zij zich aan het feit dat het programma ineens is afgelopen en er een nieuw programma begint terwijl de ontknoping van Frost nog moet komen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn ouders stoppen met klagen. Ze bellen me elke dag. Weer die kutzender roepen ze dan. Los eens op. Jullie hebben al honderden klachten hierover gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jantje86