Klacht: Free Record Shop cadeaucard nIet meer om te ruilen

op 29 januari 2014 over Free Record Shop in de categorie CD- en DVD winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaucard ter waarde van 25 euro van de Free Record Shop. Aan het eind van de zomer naar de Free Record Shop (Winkelhof Leiderdorp) geweest. “Nee meneer, die nemen wij nu niet in. Over een paar maanden wellicht.” En nu zie ik dat de cadeaucards niet meer inwisselbaar zijn en dat je ook het geld niet terug krijgt. Je had de kaarten moeten inruilen tegen waardecoupons in oktober of november. Leuk dat dit ook breed gemeld wordt.

Gewenste Oplossing:

Cadeaucard inwisselen voor cd's/dvd's ter waarde van het bedrag of het geldbedrag terugkrijgen. Aan kortingscoupons heb je ook niks.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Free Record Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Free Record Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hookies