Klacht: folder niet ontvangen

op 22 augustus 2016 over Jan Linders in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wilde u laten u laten weten dat wij al een paar weken geen folder meer ontvangen. ik ben benaderd door de instantie die er over gaat maar daar zijn ook al een paar weken aan voorbij gegaan zeker 4 weken en zij zou er iets aan doen, maar helaas is er niets veranderd, ik hoop nu dat we de folders weer krijgen. mvg berthie ortmans van Ruysdaelstraat 6 Brunssum 6445xk

Gewenste Oplossing:

als ik de folder weer krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Jan Linders over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Jan Linders in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Jan Linders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Jan Linders

Heeft op 22 augustus 2016 om 14:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door berthie