Klacht: Fish spa+hight tea geen E199,80 waard, prijs/kwaliteit verhouding is zoek!

op 13 januari 2014 over Nuevo Clinics in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een aantal keer mailen met de vraag wat de high tea inhield kreeg ik als antwoord en ik quote de mail van nuevo clinics “Onze High Tea bestaat uit chocolade, koekjes, bonbons, en cake”. Het is dan ook de bedoeling dat je deze nuttigd terwijl je met je voeten in een bak met visjes zit, binnen 25 minuten dus. Dit is nooit E199,80 waard en ik ga hier dan ook zeker geen vriendinnen mee naar toe nemen. Als ik dan zeg dat ik het niet eens ben met de prijs/kwaliteit verhouding verwijst Nuevo clinics terug naar vakantieveilingen. Na drie mails en een telefoontje heb ik mijn afspraak dan eindelijk toch af kunnen zeggen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug zoals ik al eerder gevraagd heb in een mail!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nuevo Clinics

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nuevo Clinics nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Essie-79