Klacht: Filmonderbreking door andere programma’s

op 11 augustus 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heel vervelend als je een film kijkt en deze onderbroken wordt door Hart van Nederland en Shownieuws. Ik heb geen interesse in deze programma’s want ik ben een film aan het kijken. Ook als je een film wil opnemen moet je hier erg bewust van zijn anders heb je het laatste deel niet opgenomen.. want je moet alle delen apart instellen.

Gewenste Oplossing:

Laat films gewoon doorlopen! Geen onderbreki ngen van (sorry dat ik het zeg) slechte programma's.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Loes Hermans