Klacht: Film onderbroken door nieuws

op 28 juli 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het zeer teleurstellend dat films op sbs6 steeds worden onderbroken door uitgebreide nieuwsprogramma’s; zowel hart van Nederland als shownieuws en het weerbericht. Ik snap dat een commerciële zender reclames wil uitzenden tijdens een film, maar het volledige nieuws gaat voor mij te ver. De film is daardoor in tweeën gesplitst en dat is zeer storend. Ik raak dan helemaal uit de film en heb ik geen zin om al die tijd te wachten op het vervolg. Ook wanneer ik een film wil opnemen, levert dit problemen op. Achteraf blijkt dan dat ik alleen de eerste helft heb opgenomen en ook nog een stuk na het nieuws had moeten opnemen, wat in eerste instantie niet opvalt.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat films voortaan niet meer worden onderbroken door complete nieuwsuitzendingen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alexander vC