Klacht: film 2 fast 2 furious

op 02 juli 2012 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou 2fast 2furious kijken vandaag 2juli om 22:40 dus ik zet hem om half 11 op rtl 7 zodat ik niks zou missen, want tja het is een super film, maar wat zie ik? De aftiteling, het einde van de film!!! Alles nakijken, tv gids, teletekst, staat gewoon dat de film begint om 22:40! Ik vind dat erg vervelend, hij begon al laat maar denk ik kijk eerst wat anders en dan ga ik de film kijken ook al begint hij laat op een doordeweekse dag.. kijk dus naar de aftiteling! Erg slecht van jullie rtl 7!!!

Gewenste Oplossing:

Ik zou niet met een oplossing moeten komen, maar rtl 7.. maar rtl 7 mag zijn fouten toegeven, en beter het programma door geven aan tv gids enz.. en rtl 7 mag ervoor zorgen dat ik de film alsnog kan zien! op welke manier dan ook!

Alle klachten die gemeld zijn door chasen