Klacht: Feyenoord Willem 2 niet op TV

op 03 mei 2016 over Fox Sports in de categorie Tv- en Radio programma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schandalig dat ik met mijn Eredivisie Live abonnement geen live uitzending kan zien van Feyenoord tegen Willem 2. Wel op 4 zenders Ajax en PSV. Volgens krant AF op Fox 4, dat is een betaalzender. Herhaling eerst Ajax en PSV en om 18:15 pas Feyenoord. Ik betaal al voor de Eredivisie. Graag uitleg hierover en krijgen we deze onzin volgende week weer ?? Ik ben hierover Pisnijdig. Is Rotterdam te klein voor de kijkcijfers of moet er geld verdient worden over onze rug.

Gewenste Oplossing:

Rotterdammers en Feyenoord serieus nemen en ook ons bedienen met wedstrijd. Betaal er goed geld voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fox Sports

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fox Sports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lawoflove