Klacht: Festival Into the grave Leeuwarden 12 augustus 2017

op 13 augustus 2017 over Geluidsoverlast in de categorie Overlast

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geluid van t festival staat veel te hard, ik kan horen wat er gezegd wordt, wanneer de muziek afspeelt en alles. Dat terwijl ik er toch al zo’n 5 kilometer er van af woon en dat om omstreeks 12 uur in de nacht. Er wordt zelfs door de microfoon geschreeuwd. Geluid staat nu harder dan 11 augustus en is na 11 uur in de avond harder komen te staan. Graag wil ik op bed, slapen na n lange, vermoeide dag, maar dat is niet mogelijk vanwege lawaaioverlast.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer de volume drastisch omlaag gaat en met elk festival rekening wordt gehouden met windrichtingen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Geluidsoverlast

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Geluidsoverlast nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Olvera