Klacht: fake account onder mijn naam

op 31 mei 2016 over Netlog in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is een fakeaccount aangemaakt door mijn internetstalker op mijn naam. Er is van dit internetstalken een politierapport. Ik wil daarom dat het account van wendydeering per direct wordt verwijderd.

Gewenste Oplossing:

Als dit account verwijderd is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Netlog

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Netlog in behandeling genomen

Bericht van Netlog

1 jaar geleden - Goedemiddag Wendy, Bedankt voor je bericht. Ik begrijp dat dit vervelend is voor jou. Met de naam wendydeering kan ik helaas geen account terugvinden in ons systeem. Geef je me de exacte profielnaam, leeftijd en locatie van het profiel even door alsjeblieft? Ik help je hier dan graag bij verder. Alvast dank voor je medewerking!

Alle klachten die gemeld zijn door wendy deering