Klacht: fake account

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb absoluut geen account bij badoo en krijg te zien van me omgeving dat ik wel een account heb met mijn fotos en al eerder had ik een facebook en wat mij is opgevallen dat het met facebook profiel foto en naam is gekopieerd graag wil ik aan u vragen om dat badoo account zo snel mogelijk te verwijderen want krijg problemen met mijn man, ook heb ik dit gemeld bij de politie en er wordt een aangifte gedaan

Gewenste Oplossing:

dat het zo snel mogelijk wordt verwijdert

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geen gebruikers naam maar Kbra wordt als account gebruikt