Klacht: Failliet, wel gewoon afspraak kunnen maken

op 17 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 10 augustus nog lamborghini gereden, maar zou die dag ook Ferrari rijden. Omdat deze de dag ervoor total loss was gereden, kon dit geen doorgang vinden. Ik kreeg een tegoedbon en heb een nieuwe afspraak gemaakt voor 18-1-2014 op 20-11-2013. Bevestiging van de reservering gekregen en ik zou via de mail op de hoogte gesteld worden van de tijd en dergelijke.

Gewenste Oplossing:

Retour van de 39 euro die ik in augustus al had betaald als extra bij het lamborghini rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rik van Kesteren