Klacht: Factuur ten onrechte verstuurd

op 07 oktober 2017 over Mystery Entertainment in de categorie Entertainment

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via whatsapp contact gehad met de contactpersoon van het bedrijf voor het plannen van een workshop. Na eea besproken te hebben, heb ik gevraagd om een bevestiging. Deze niet ontvangen. Ik heb dezelfde dag laten weten dat ik af zag van de workshop, mede omdat ik geen bevestiging ontvangen had. Ik kreeg te horen dat de bevestigingsmail de volgende dag verstuurd zou worden en ik niet meer kon annuleren. Als ik wel zou annuleren moest ik 50% van de kosten betalen. Ik heb laten weten dat ik het hier niet mee eens was. Na 2 dagen ontving ik de factuur. De volgende dag heb ik per mail laten weten het niet eens te zijn met de factuur. Nu een week verder, geen reactie ontvangen op mijn mail maar wel en herinneringsfactuur ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de factuur teniet gedaan wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door Samanthav.riet