Klacht: extra koopavond

chris64 op 28 maart 2018 over Big Bazar in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

er was vandaag 28 maart 2018 een extra koopavond van 16u tot 18u in halle in de extra koopavond stond een buiten haard voor 39€95
ik ben om 15u45 de winkel binnengegaan en vroeg achter dit artikel zeiden ze mij dat ze er maar 2 hebben binnengekregen en dat ze gereserveerd waren voor klanten ik vind dit niet kunnen dit is misleiden van klanten dit artikel was al weg voor de koopavond ik ben speciaal voor dit artikel en andere artikelen geweest maar ben uiteindelijk buiten gegaan zonder aankopen ik vind dit schandalig dat ze zo de mensen misleiden voor mij geen big bazar meer tis niet de eerste keer dat ik ga en dat ik buiten kom zonder artikel

Gewenste Oplossing:

niet tevreden helemaal niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Big Bazar over deze klacht.

Bericht van Big Bazar

4 jaren geleden - Beste Chris, Hartelijk dank voor je bericht. Ik wil je graag verder helpen, echter is dat niet mogelijk via deze site. Ik wil je graag vragen ons te mailen op [email protected] zodat wij jouw email in behandeling kunnen nemen. Alvast bedankt voor de moeite.

Alle klachten die gemeld zijn door