Klacht: extentions besteld, nooit gekregen.

op 05 mei 2016 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 17-04-2016 heb ik voor mijn dochter van 13 jaar extentions besteld (na hard geld sparen, mijn dochter) en vervolgens nu in mei 2016 nooit meer wat gehoord. Had ik maar eerder gekeken op sites over 1001 extentions dan had ik geweten dat deze site niet betrouwbaar is, het speelt al sinds 2013!!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als het product daadwerkelijk bezorgd zou worden of als ik mijn geld terug zou krijgen, 64,80

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marie-jolie van der Knaap