Klacht: Extensions nooit aangekomen

op 04 juni 2016 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb op 14 mei extensions besteld, maar deze zijn nooit aangekomen. Je kunt dit bedrijf alleen benaderen via een emailadres, een telefoonnummer is niet te achterhalen.( alleen via de gebruikersvoorwaarden kun je hun adres in Miami vinden.) Pas toen ik dreigde aangifte te doen, kreeg ik een track & trace code gemaild, maar dit is erg vaag. Nu staat er opeens als status ” undiliverable item, will be returned to sender” Nou ja zeg! Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie van oplichting, dat kan digitaal, via de website van de politie

Gewenste Oplossing:

Ik wil mij geld terug! Het feestje waar ik de extensions voor had besteld, is al lang geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jkeating