Klacht: Extensions besteld

op 25 mei 2020 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Donderdag 14 mei 2020 heb ik voor 154.00 euro extensions besteld bij 1001extesions.nl
Tot op heden heb ik geen extensions mogen ontvangen. Elke keer als ik een mailtje stuurde kreeg ik netjes antwoord maar nu ik kenbaar heb gemaakt dat ik had gelezen dat het om oplichting ging word er ook niet meer gereageerd. Hoe kan het dat deze site dus blijkbaar al sinds 2013 mensen oplicht. Helaas ben ik er te laat achter gekomen en heb ik blijkbaar teveel vertrouwen in mensen en ik het internet. Alstublieft doe hier wat aan sowieso moet die site offline zodat er niet meer gedupeerden komen. Ook zal ik aangifte doen maar ik ben vast niet de enigste.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melaniekasper